Sunday, August 26, 2007

Home grown Mizuna(手作り水菜)

Though we do not have garden or deck, we have been creative to grow herbs, vegitables and plants out side of windows, backdoor as well as indoor. This is Mizuna that Annie grew from seeds. We ate them with Japanese chicken hot pot! Hotpot during summer made me sweat a lot but the tase was great! We also growing little tomatos, cucambers, bazil and other herbs.
デッキや庭はないけど、知恵を働かして、窓の外や裏戸やインドアを利用してハーブや野菜や植物を育てている。これはアニーが種から育てた水菜でとてもフレッシュ。やはり、鳥なべで水菜を食べることに。夏になべで汗かいたけれど、とてもおいしく、スーパーで買ったのより断然甘くシャキシャキしていた。この他にもプチトマト、キューリ、バジルやほかのハーブを育成中。


Looks tasy...
おいしそうでしょ。

1 comment:

Anonymous said...

久しぶり~。
水菜、すっごく立派で美味しそう!夏にお鍋ができるなんてやっぱりSFだねぇ。サラダにしても美味しいよね♪バジルも楽しみだねー。アニーの料理がさらに美味しくなるのでは???